HOZIRGI KUNDA JADAL RIVOJLANIB BORAYOTGAN TILLARNI O’RGANISH JARAYONIDA O’SMIRLARDAGI PSIXOLOGIK JARAYONLARNI TADBIQ ETISH - Bozorboyeva Marjona Jumaboy qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda jadal rivojlanib borayotgan  o’z ona tilidan  tashqari  yana  bir  necha  xorijiy  tillarni  o’rganish  jarayonida  yuz  beradigan o’smirlardagi psixologik jarayonlarni kuzatish,tahlil qilish ,umumiy tushunchaga ega bo’lish  va  o’smirlar  ruhiyatidagi  ijobiy  ta’sirlarini  ommaga  tadbiq  etish,  yuzasidan fikrlar yoritilgan.