MAKTABGACHA TALIM TASHKILOTIDA KASBIY TALIMNI RIVOJLANTIRISH VA TA’LIMIY METODLAR ORQALI TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Mavlonova Uljanoy Iskandar qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida (MTT) kasbiy ta’limni  rivojlantirishning  mazmuni,  ahamiyati  hamda  pedagoglarning  kasbiy kompetensiyalarini  oshirish  orqali  ta’lim  samaradorligini  yuksaltirish  masalalari yoritilgan.