MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOG XODIMLAR FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Dosnazarova Shahlo Rimbergenovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  ushbu  maqolada  mamlakatimizda  maktabgacha  ta’lim  tizimini yanada takomillashtirish va rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, yosh avlodning aqliy-intellektual, estetik, jismoniy, ma’naviy salohiyatini oshirishga qaratilgan  chora-tadbirlarni  takomillashtirish  pedagog  kadrlarning  ish  faoliyatlarini samarali tashkil qilish masalalari xususida fikr bayon etilgan.