“ILK QADAM” DAVLAT O‘QUV DASTURINING MAKTABGACHA TA’LIMDA SIFATLI TA’LIM-TARBIYANI TA’MINLASHDAGI O‘RNI - Xaydarova Oygul Xukimovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  “Ilk  qadam”  davlat  o‘quv  dasturining maktabgacha ta’lim tizimidagi ahamiyati, uning mazmuni va vazifalari, shuningdek, bolalarga  sifatli  ta’lim-tarbiya  berishdagi  o‘rni  yoritilgan.  Dastur  asosida kompetensiyaviy  yondashuvni  joriy  etish  orqali  bolalarning  har  tomonlama rivojlanishini ta’minlash masalalari tahlil qilingan.