PEDAGOGIKA FAN SIFATIDA - Koshanova Muyassar Maratovna; Nurmatova Muxlisa Fazlitdinova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  pedagogika  fanining  mohiyati,  predmeti, vazifalari  va  jamiyat  taraqqiyotidagi  o‘rni  keng  tahlil  qilingan.  Shuningdek, pedagogikaning  boshqa  fanlar  bilan  aloqasi  hamda  zamonaviy  pedagogikaning rivojlanish yo‘nalishlari yoritib berilgan. Maqolada pedagogikaning nazariy va amaliy ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan asoslangan.