ITALIYA TA’LIM TIZIMI - Akramova Gulzoda,; Adilova Manija, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Italiya  ta’lim  tizimi  bosqichma-bosqich yoritilgan:  maktabgacha  ta’lim,  boshlang‘ich  maktab,  o‘rta  maktab,  oliy  ta’lim  va tizimdagi zamonaviy muammolar. Maqola Italiya ta’lim tizimining tuzilishi, fanlar, o‘qitish uslublari va rivojlanish istiqbollarini keng tahlil qiladi.