IJTIMOIY PEDAGOGIKANING MAKTAB YOSHIDAGI BOLALAR BILAN ISH YURITISHI - Anorov Odiljon Abduxalil o‘g‘li,; Abdiyeva Xusnora Shokir qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola ijtimoiy pedagogikaning maktab yoshidagi bolalar bilan  ishlash  jarayonini  chuqur  tahlil  qiladi.  Unda  ijtimoiy  pedagogikaning  asosiy vazifalari,  maktab  yoshidagi  bolalarning  psixologik  va  ijtimoiy  rivojlanish xususiyatlari,  bolalar  muammolarini  aniqlash  va  yechish  usullari,  shuningdek, zamonaviy pedagogik metodlar yoritilgan. Maqola shuningdek, maktabda bolalar bilan ish jarayonida samarali pedagogik yondashuvlarni va amaliy tajribalarni taqdim etadi.