MEHNAT SHARTNOMASI - Jo'rayev Barkamol Olimjon o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada mamlakatimizda bugungi kunda amalga oshirilayotgan  islohotlarni  inobatga  olgan  holda  tayyorlangan  bo‘lib,  unda  mehnat shartnomasini tuzish, o‘zgartirish va bekor qilishning nazariy hamda amaliy jihatlari yoritib o‘tilgan