TABIIY VA JINSIY TANLANISHNING SHAXS PSIXIKASI RIVOJLANISHIGA TA’SIRI - Abdug’ofurova Gulsanam Ihomjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  tabiiy  va  jinsiy  tanlanishning  shaxs  psixikasi rivojlanishiga  ta’siri,  qanday  qilib  inson  ongi,  psixikasi  hayvonlarnikidan  oldinlab ketdi ,inson psixikasi tabiiy va jinsiy tanlanish mahsulimi kabi masalalar nazariy tahlil qilingan.