O`QUVCHILARDA O`SMIRLIK DAVRIDA KUZATILADIGAN O`ZGARISHLAR - ABDULLAYEVA XUSNIDA TURG`INALIYEVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi munosabatlar, bolalar va ota-onalarning o'zaro  munosabati  bolaning  tashqi  dunyo  bilan  munosabatlarini  shakllantirish,  ota-onalar va bolalar o'rtasidagi asosiy munosabatlar bolaning xarakterini shakllantirishga ta'sir  qilishi  uning  ijtimoiy  moslashuvining  samaradorligi  va  muvaffaqiyati  haqida bayon etilgan.