MTTLARDA UZLUKSIZ MA’NAVIY TARBIYA KONSEPSIYASINI QO‘LLASHNING ZAMONAVIY SHAKL VA METODLARI - Norboyeva Nazokat Xudoyberdiyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida uzluksiz ma’naviy tarbiya konsepsiyasini qo‘llashning zamonaviy shakl va metodlari keng yoritilgan.  Unda  bolalarda  ma’naviy-axloqiy  fazilatlarni  shakllantirishda tarbiyaviy  muhit  yaratish,  integratsiyalashgan  mashg‘ulotlar,  ertak  terapiyasi, sahnalashtirish,  interfaol  metodlar  hamda  axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan samarali foydalanish masalalari tahlil qilingan.