TURKIYA TA’LIM TIZIMINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI VA JAHON TA’LIM TIZIMIDA MASOFAVIY TA’LIMNING RIVOJLANISHI - Maxmudova Umida,; Mamatova Sanobar,; Nadirova Hilola, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada Turkiya ta’lim tizimining tuzilishi, boshqaruv mexanizmlari va o‘ziga  xos  jihatlari  keng  yoritilgan.  Shuningdek,  jahon  ta’lim  tizimida  masofaviy ta’limning  shakllanishi,  rivojlanish  bosqichlari  va  zamonaviy  ta’lim  jarayonidagi ahamiyati  tahlil  qilingan.  Maqolada  an’anaviy  va  masofaviy  ta’limning  o‘zaro uyg‘unligi hamda ularning ta’lim sifatini oshirishdagi roli ochib berilgan.