TA’LIM JARAYONINI BOSHQARISH USULLARI - Alimova Oygul Imomaddin qizi,; Zoirova Nargiza Umar qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim jarayonini boshqarish tushunchasi, uning mohiyati va ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati keng yoritilgan. Ta’lim jarayonini boshqarishda  qo‘llaniladigan  asosiy  usullar,  ularning  pedagogik  xususiyatlari  va samaradorligi  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  zamonaviy  ta’lim  sharoitida  boshqaruv usullarini takomillashtirish masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.