MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA DIREKTOR O‘RINBOSARINING LIDERLIK SALOHIYATINI OSHIRISH HAMDA TA’LIMIY FAOLIYATGA TATBIQ ETISH - Yo'ldosheva Dildora Hasanovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarini  samarali boshqarish  va  puxta  rejalashtirish  hozirgi  davrning  eng  muhim  masalalaridan  biri ekanligi  ta’kidlanadi.  Maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  rahbarlik  va boshqaruvning  zamonaviy  hamda  innovatsion  yondashuvlari  haqida  mulohazalar bayon etilgan.