MAKTABGACHA TA’LIM YOSHDAGI BOLALARDA TAJOVUZKOR XULQNI KORREKSIYALASH USULLARI - NUROVA MAHLIYO SOHIBOVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarda  tajovuzkor  xulq,  agressivlik  va  uni  korreksiyalash  yo‘llariga  e’tibor  qaratilgan.  Muallif    bolalarda agressiyaning  kelib  chiqish  sabablari,  kuzatiladigan  muammolar,  “Agressiya”  va “Tajovvuzkorlik”  tushunchalari,  hamda  bu  holatlarni  korreksiyalash  usullari  va psixologik maslahat berish haqida qisqacha so‘z yuritadi.