INTEGRALLAR YORDAMIDA YUZALARNI HISOBLASH - Abirov Ruxshod Ashirovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Integrallar  yordamida  yuzalarni  hisoblash  matematik  analizning muhim  bo‘limlaridan  biridir.  Ushbu  usul  olamning  ko‘plab  fizik,  geometriya  va texnika sohalarida keng qo‘llaniladi. Yuzalarni aniqlash uchun integral tushunchasi, uning  xossalari  va  hisoblash  usullari  haqida  mukammal  bilimga  ega  bo‘lish  talab etiladi. Ushbu maqolada Integrallar yordamida yuzalarni hisoblash haqida ma'lumotlar berilgan.