МАЖБУРИЯТЛАРНИНГ ЛОЗИМ ДАРАЖАДА БАЖАРИЛМАСЛИГИ ДАЪВОНИНГ РАД ЭТИЛИШИГА АСОС БЎЛАДИ. - И.Юсупов,; З.Раджабов, (TADQIQOTLAR, 2026)
Анноатция:  мазкур  мақолада  мажбуриятларнинг  лозим  даражада бажарилмаслиги  оқибатида  келиб  чиқадиган  ҳуқуқий  оқибатлари  таҳлил этилган ҳамда мазкур йўналишда суд амалиётиан мисоллар келтирилган.