ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARNING TABIATSHUNOSLIK KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Mamarajabova Z.N; Xolberdiyeva Mamlakat Anvar qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  eshitishda  nuqsoni  bo‘lgan  bolalar  uchun  tabiatshunoslik kompetensiyalarini  rivojlantirishga  qaratilgan  samarali  texnologiyalar,  ta’lim metodlari va innovatsion yondashuvlar haqida so‘z yuritiladi.