PIRIZIDENT SHAVKAT MIRZIYOYEV ASARLARIDA INSON FALSAFASI - Uraimova Robiyaxon O’tkirbek qizi,; Xazirov Bobirjon Burxaniddinovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasi Prizidenti Shavkat Miramonivich  Mirziyoyev  Hayoti,  Faolyati,  Hayoti  davomida  yozgan  asarlari, Yutuqlari, Mukofotlari, Prizidentligi, Xorijiy Davlatlarga tashrifi, Xorijiy mamlakatlar va xalqaro tashkilotlar bilan o‘zaro manfaatli amaliy hamkorlikni yanada kengaytirish tarafdoriligi haqida keng yurutilgan.