TASVIRLARNI RAQAMLI QAYTA ISHLASH ALGORITMLARI - Ibadullayeva Zarnigor Ollayor qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada tasvirlarni qayta ishlashning Uolsh algaritmi va Xaara funksiyasi ko’rib chiqilgan.