INGLIZ TILINI O‘RGATISHDA INTERAKTIV METODLARNING AHAMIYATI VA SAMARADORLIGI - Aliyeva Muslimaxon Adhamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  ingliz  tili  darslarida  o‘quvchilarning  nutqiy kompetensiyalarini  rivojlantirishda  interaktiv  metodlarning  o‘rni  tahlil  qilinadi. An’anaviy  va  zamonaviy  yondashuvlarning  qiyosiy  tahlili,  o‘quvchilarning motivatsiyasini  oshirish  strategiyalari  hamda  guruhlarda  ishlashning  psixologik afzalliklari yoritilgan.