KON METALLURGIYA KOMBINATI ISHCHILARINING KASALLANISHLARI, MEHNAT VA ISH SHAROITI HAMDA ULARNING GIGIYENIK JIHATLARI (NKMK MISOLIDA) - Kasimova Dilfuza Abrarovna,; Abdurahimov Bobirjon Abdunabi o‘g‘li,; Yarashev Zarif Zafar o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Navoiy  kon  metallurgiya  kombinati ishchilarining salomatligini, xavf omillarini chuqur o‘rganish va ularni yaxshilash, xavf omilarini oldini olish bo‘yicha tizimli kompleks yondoshish, gigiyenik baholash va oldini olish bo‘yicha chora-tadbirlar ishlab chiqish.