IS GAZIDAN ZAHARLANISH- ALOMATLARI, BIRINCHI YORDAM, DAVOLASH VA OLDINI OLISH. - OYGUL RASULOVA NURMAXAMMAD QIZI., (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  is  gazidan  zaharlanish  haqida  batafsil maʼlumotlar keltirib oʻtilgan, jumlada is gazidan zaharlangada insonda kuzatiladigan alomatlari,  birinchi  yordam  koʻrsatish,  davolash  hamda  zaharlanishni  oldini  olish haqida maʼlumotlar keltirilgan.