OʻZBEK ADABIYОTI FANINI O‘QITISHNING USLUBIY JIHATLARI - Utayeva Iroda Baxodirovna; Oʻrinova Gulsevar Lochinbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu maqolada adabiyot fanini oʻqitishning  uslubiyati  hamda pedagogik texnalogiyalardan foydalanish yoʻllari, usullari haqida pedagogik jihatlari ilmiy tarzda asoslab berilgan.