O‘RXUN-ENASOY BITIKTOSHLARIDA MAKTUB JANRI ELEMENTLARI - Ergasheva Dilshoda Abdusalomovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  O‘rxun-Enasoy  bitiktoshlarida  maktub  janri elementlarining  ifoda  etilishi  yoritilgan  bo  ‘lib,  bitiktoshlarda  maktub  janrida  qo ‘llaniluvchi mumtoz adabiyotimizdagi badiiy san’atlar bilan hamohang o ‘rinlar ham tadqiq etilgan. Bundan tashqari, bitiktoshning janrini belgilash masalasida bir qancha olimlar tomonidan bildirilgan fikrlar ham bayon etilgan.