“NUTQIDA NUQSONI BOʻLGAN BOLALARNI O’RGANISH VA NUQSONLARNI OLDINI OLISH” - Ilyosjonova Saodat Azimjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada logopediya  haqida  va uning  sohalari logopad bolalarni  o’rganish  va  ularga  ta’lim  tarbiya  berish  nuqsonlarni  oldini olish va nutq buzulishlarining etiologiyasi va olimlarning fikr va mulohazalarini ko’rib chiqamiz va fikr yuritamiz