ALALIYA NUTQ NUQSONI - Yusufova Xadicha Olimjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  logopediyaga  doir  boʻlgan  alaliya  tashxisni   kelib chiqish sabablari va turlari haqida fikr yurtamiz.