NUTQ NUQSONLARI. RINOLALIYA - Yusufova Xadicha Olimjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Rinolaliya sindromi haqida. Rinolaliya turlari. Rinolaliya tasnifi va diagnostika haqida fikir yuritiladi.