SANOAT KORXONALARINI BOSHQARISHDA MARKETINGNING O’RNI - Ziyodullayeva Marjona Alisher qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  sanoat  korxonalarini  boshqarishda  marketingning  nazariy asoslari,  strategik  va  operativ  qaror  qabul  qilishdagi  ahamiyati  hamda  amaliy qo‘llanilishi  keng  yoritilgan.  Marketingning ishlab  chiqarish, moliyaviy,  kadrlar  va innovatsion boshqaruvdagi o‘rni chuqur tahlil qilinadi. Shuningdek, xorijiy tajribalar hamda  O‘zbekistondagi  sanoat  korxonalarida  marketingni  rivojlantirish  istiqbollari ko‘rib chiqilgan.