HOMILADORLIK DAVRIDA FIZIOTERAPIYA VA REABILITATSIYA - Siddiqjonova Madina Akmaljon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiyasi:  Mazkur  maqolada  homiladorlik  davrida  yosh  onadagi  muhim  fiziologik o’zgarishlar va bu o’zgarishlarni organlardagi xususiyatlari, mavzuga  doir eng so’ngi tibbiyot dalilari to’la yoritib berilgan.