TEXNIKUMLARDA FIZIKA FANINI O‘QITISHDA KASBIY YO‘NALTIRILGAN TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING SAMARADORLIGI - Boltaboyeva Gulzoda Turg‘inboyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  professional  ta’lim  tizimida  fizika  fanini o‘qitishning  o‘ziga  xos  metodikasi,  dars  jarayonida  nazariya  va  amaliyotning uzviyligini  ta’minlash  usullari  yoritilgan.  Shuningdek,  bo‘lajak  mutaxassislarni tayyorlashda fizik jarayonlarning kasbiy ahamiyati tahlil qilingan.