ЎЗБЕКИСТОНДА ЭРКИН ИҚТИСОДИЙ ЗОНАЛАР РИВОЖЛАНИШИНИНГ ИҚТИСОДИЙ ГЕОГРАФИК ЖИҲАТЛАРИ - Шамсиева Рухсора Насировна, (TADQIQOTLAR, 2026)
Аннотация:    мақолада  Ўзбекистон  Республикасида  ташкил  этилган эркин  иқтисодий  зоналар  ва  уларни  ҳудудий  жойлашуви  ҳамда  мамлакат иқтисодиётида  тутган  ўрни  таҳлил  этилган.  Эркин  иқтисодий  зоналар ривожланишининг  жаҳон  тажрибаси  ўрганилиб,  уларни  мавжуд  ҳудудий иқтисодий имкониятлар асосида юксалтириш зарурлигига эътибор қаратилган.