MEHRLI MAKTAB VA UNING FILIALLARIDA MATEMATIKA FANINING TAKOMILLASHUVI - Xalilov Zuhriddin Abduraxim o‘g’li,; Yusupjanova Shaxnoza Mirzatillayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  gospital  ta’limdagi  o‘quvchilarni  matematika faniga  qiziqtirishning  samarali  metodlari  va  o‘quvchilarning  mantiqiy  fikrlash qobiliyatlarini shakllashtirish haqida so‘z boradi.