MAKTABDA TARBIYASI QIYIN OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASH - Djo'rayeva Manzura Nutfulloyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  maktabda  tarbiyasi  qiyin  o‘quvchilar  bilan  ishlashning psixologik-pedagogik jihatlari, ularning xulq-atvoridagi muammolar sabablari hamda ularni  bartaraf  etish  yo‘llari  yoritiladi.  Tarbiyasi  qiyin  o‘quvchilar  bilan  ishlashda individual yondashuv, oila bilan hamkorlik, psixologik qo‘llab-quvvatlash va ijtimoiy muhitning ahamiyati ilmiy asosda tahlil qilinadi.