MAKTAB O’QUVCHILARI O’RTASIDA ZO’RAVONLIKNI OLDINI OLISHDA MAKTAB PSIXOLOGINING O`RNI - YAKUBOVA SHEMSHAT KEMALOVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  o‘smirlar  orasida  zo‘ravonlikning  (bulling) salbiy oqibatlari tadqiq qilingan bo’lib, zo'ravonlikning har xil turlarini, kimlar ishtirok etishi  ehtimoli ko'proq, shuningdek,  ularning qanchalik  keng  tarqalganligi va  ruhiy ta'siri o'rganilgan.