O’QITUVCHILARDA SURUNKALI CHARCHOQ VA UNI BARTARAF ETISH USULLARI - Ro‘ziqulova Muxlisa Ismat Qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  pedagoglardagi  surunkali  charchoq  va  stress, stressing alomatlari, sabab va oqibatlari,  uni bartaraf etish uchun psixolog maslahat va tavsiyalari keltirilgan. Pedagog va psixologlar faoliyatda qo’llashlari mumkin.