AYOLLAR LIBOSLARINI TIKISHDA BOSQICHMA-BOSQICH AMALIY O‘QITISH METODIKASI - Shomirzayeva Dilnavoz Zokirovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA  Maqolada  ayollar  liboslarini  tikishda  bosqichma-bosqich amaliy o‘qitish metodikasi, uning pedagogik va amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Har bir  texnologik  bosqich  o‘quvchilarning  nazariy  bilim  va  amaliy  ko‘nikmalarini mustahkamlashga xizmat qiladi.