O‘QUVCHILAR ISHTIROKIDA YO‘L-TRANSPORT HODISALARINI TAHLIL QILISH VA PROFILAKTIKA CHORALARINI ISHLAB CHIQISH - Ergashev Mavlonjon Nurmatjon oʻgʻli, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Maqolada o‘quvchilar ishtirokida yo‘l-transport hodisalarini tahlil qilish va profilaktika choralarini ishlab chiqish metodikasi, uning pedagogik va amaliy  samaradorligi  tahlil  qilinadi.  Tahlil  jarayoni  o‘quvchilarning  xavfsizlik madaniyati, mustaqil fikrlash va muammolarni hal qilish ko‘nikmalarini rivojlantiradi.