RUXIY SALOMATLIK-BUGUNGI DAVR TALABI - Maxmudova Robiyaxon Abdullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Sogʼlom  turmush  tarzi  haqida  soʼz  borar  ekan,  bu  atama,  eng avvalo, sogʼliqni saqlash xodimlari faoliyati bilan bogʼliq tarzda tushuntiriladi. Аmmo, sogʼlom  turmush  tarzini  shakllantirishda  -  tan  va  vujud,  aql  hamda  idrok  bevosita odamniki, unga bogʼliq boʼlgani uchun ham inson ruhiyati qonuniyatlari va sirlarini oʼrganuvchi fan boʼlmish psixologiyaning unga aloqasi bor.