O'ZBEKISTONDA XOR SAN'ATINI YANGI BOSQICHGA OLIB CHIQISH VA MAVJUD MUAMMOLARNI BARTARAF ETISH - Karimov Faxriddin, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda yurtimizdagi xor san’atini tutgan o’rni hamda bu ko’hna san’at turini diyorimiz bo’ylab yangi bosqichga olib chiqishda qo’llaniladigan  chora  tadbirlar  va  mavjud  muammolarni  bartaraf  etishda  butun Resublikadagi  xor  rahbarlariga  yuklatilayotgan  katta  ma’suliyat,  xor  janrini  yangi bosqichga olib chiqishdagi harakatlarni amalga oshirishga doir masalalar ko’tarilgan.