OʻQUVCHILARDA AGRESSIVLIKNING SHAKLLANISHI HAMDA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Seytniyazova Yulduz Maxmudovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘quvchilarda  agressivlikning  shakllanish sabablari,  psixologik  omillari  hamda  uni  bartaraf  etishning  samarali  yo‘llari yoritiladi. O‘quvchilarning emotsional rivojlanishi, ijtimoiy muhit ta’siri, tarbiya va psixologik profilaktikaning ahamiyati tahlil qilinadi hamda amaliy tavsiyalar beriladi.