OʻQUVCHILAR ORASIDA ZARARLI ODATLARGA QARAMLIK HAMDA GIYOHVANDLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Mamatqulova Gulmiraxon Akramovna,; Alimatova Gulchehraxon Abdusalomovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  zararli odatlar  va giyohvandlikning  mohiyati, ularning  yoshlar  ongiga  ta’siri,  kelib  chiqish  sabablari  hamda  oldini  olishning psixologik  va  tarbiyaviy  yo‘llari  yoritiladi.  Shuningdek,  sog‘lom  turmush  tarzini shakllantirish va profilaktikaning ahamiyati haqida fikr yuritiladi.