SANOAT KORXONALARIDA INVESTITSIYA SAMARADORLIGINI BAHOLASHNING KO‘P OMILLI INTEGRALLASHGAN MODELINI TAKOMILLASHTIRISH - Quvatova Gulzoda Faxriddin qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  sanoat  korxonalarida  investitsiya samaradorligini baholashning zamonaviy metodologik asoslari o‘rganilib, ko‘p omilli integrallashgan  modelni  takomillashtirish  bo‘yicha  ilmiy  takliflar  ishlab  chiqiladi. Tadqiqotda  investitsiya  samaradorligiga  ta’sir  qiluvchi  moliyaviy,  ishlab  chiqarish, innovatsion va tashqi makroiqtisodiy omillar tizimli ravishda tahlil qilinadi.