XOR JAMOASI FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH USLUBLARI - Barchinoy Xasanova, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya  Ushbu maqolada xor jamoasi faoliyatini samarali tashkil etish va rivojlantirish uslublari tahlil qilinadi. Xor mashg‘ulotlarini rejalashtirish, repertuar tanlash, vokal-texnik tayyorgarlik, dirijyorning roli hamda konsert amaliyotining ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy xor jamoalari faoliyatida uchraydigan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari taklif etiladi.