MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MAHALLA, OILA VA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI HAMKORLIGI TASHKIL QILISH - Raximova Ulmanoy Raxmatullaevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha  yoshdagi bolalar ta’lim-tarbiyasida mahalla,  oila  va  maktabgacha  ta’lim  tashkiloti  hamkorligi,  maktabgacha  ta’lim tashkiloti  bilan  maktabning  o‘zaro  hamkorligini  tashkil  etish  quyidagi  asosiy prinsiplarga haqida aytib o‘tilgan.