АЛОҲИДА ЭҲТИЁЖГА МУҲТОЖ БОЛАЛАР ФАОЛИЯТИНИ ДМТТ ЖАРАЁНИДА БОШҚАРИШ - Хомидова Нилуфар Бакировна, (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Мазкур  мақолада  алоҳида  эҳтиёжга  муҳтож  болалар фаолияти  давлат  мактабгача  таълим  ташкилотлари  жараёнида  қандай бошқарилиши  ҳақида  сўз  юритилади.  Унда  инклюзив  таълим  тамойиллари, педагогик  ҳамкорлик,  индивидуал  ёндашув  ва  махсус  методлардан фойдаланишнинг аҳамияти ёритилган.