O‘QUV AMALIYOTINI YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘TKAZISH - Bozorova Xulkar (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  tikuvchilik  bo‘yicha  o‘quv  amaliyotini  yangi  pedagogik texnologiyalar asosida tashkil etish masalalari yoritilgan. Kasbiy ta’limda innovatsion yondashuvlardan  foydalanish  talabalarning  nazariy  bilimlarini  amaliy  ko‘nikmalar bilan  uyg‘unlashtirish,  ijodkorlikni  rivojlantirish  va  mustaqil  ishlash  qobiliyatini shakllantirishga  xizmat  qiladi.  Shuningdek,  interfaol  metodlar,  axborot-kommunikatsiya  texnologiyalari  va  ekodizayn  elementlarini  qo‘llash  orqali  o‘quv amaliyotining samaradorligi oshirilishi ilmiy-amaliy jihatdan asoslab berilgan.