CHIQINDILARNI QAYTA ISHLASH BILAN BOG‘LIQ MUAMMOLAR - M.S.Djalilova,; I.B.Xusainova, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada    to‘qimachilik    sanoat  korxonalaridan  chikayotgan chiqindilarning  saralanishi,  tozalanishi  va  qayta  ishlanishining  tahlili  to‘g‘risida hamda uni takomillashtirishni nazariy asoslash haqida ma’lumotlar keltirilgan.