MAKTABGACHA TA’LIMDA ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISH VA MUVOFIQLASHTIRISH - Kodirova Gulmira Abdumuxtarovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada  ta’lim sifatini boshqatish,ta’lim tizimini  sifatli tashkil qilish,  zamonaviy  sifatli  ta’lim  tizimini  yaratish,  ta’lim    samaradorligini  oshirsh toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.   Aннотatsiя.  Статья  содержит  информatsiю  об  управлении  качеством образования,  качественной  организatsiи  системы  образования,  создании современной  системы  качества  образования,  повышении  эффективности образования. Abstract. The article contains information on managing the quality of education, quality  organization  of  the  education  system,  creating  a  modern  quality  education system, and increasing the effectiveness of education.