ONA TILIDA SAVODXONLIK VA YOZMA NUTQNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Mirzayeva Ma’mura Fayzullayevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  ona  tilida  savodxonlik  va  yozma  nutqni shakllantirishning ahamiyati, metodik asoslari hamda ta’lim jarayonida qo‘llaniladigan samarali  usullar  tahlil  qilinadi.  Interfaol  metodlardan  foydalanish,  zamonaviy pedagogik  texnologiyalarni  joriy  etish  orqali  o‘quvchilarning  yozma  nutqi  va savodxonligini rivojlantirish yo‘llari yoritilgan.